Ban Informacio Nev: On my own SteamID: STEAM_1:0:641050214 Indok: mutass már nekem képeket Unban Ideje: Orok Ban Admin Neve: Hacker Admin SteamID: STEAM_0:0:80
Hozzáadva (2018-11-08, 16:43) --------------------------------------------- Túl nagy a demo, hogy átmenjen, ez most nem az én hibám, a képeket elküldtem, szerintem azon látszik nem whzok
Ilyenkor én mindig azt tanácsolom, hogy tedd fel valami megosztóra pl sendspace vagy data.hu, este mielőtt lefekszel indítsd el a feltöltést biztos ami biztos alapon reggel csak kikapcsolod a gépet vagy ha éjjel felébredsz és fel is van töltve a demód egy külső fájlmegosztóra, amit csak linkelsz nekünk és ha tiszta játszhatsz tovább
Megnéztem a demo-dat.. Van benne egy fura mozzanat a végén! A srác no trappal haladt végig, te nem láthattad, mégis egyből ráfordultál köz fakapunál! Azt honnan tudtad, hogy ott van??
Ban Informacio Nev: icuka a boltos 12 SteamID: STEAM_1:0:131848512 Indok: Aim Ban Hossza: 30 nap Unban Ideje: 19:53:54 12/2/2018 Admin Neve: [ NiCE ] Only Dust2 | DobozEven Admin St ez a 3-madik hogy oknékül banol
1.8.1: Tilos a súgás! Az utolsó dolog amit elmondhatsz a s halálod után, az a DeathCam-ban látott dolgok! Ezután TILOS bármilyen infót kiadni akár a szerveren, akár más játékon kívüli eszközzel (pl.:TS3, Skype)
Idézet
...a Szabályok nem ismerete nem mentesít senkit a felelősségre vonás alól!
Mivel szabályt szegtél, így a ban jogos volt! DE! A banod 2 nap múlva, szerveridő alapján pontban 20:00-kor fog lejárni! Ha jól számoltam ez azt jelenti, hogy 29 napig voltál/vagy banolva! Tehát az időbe pont beleférsz!
Ban Informacio Nev: icuka a boltos 12 SteamID: STEAM_1:0:131848512 Indok: Aim Ban Hossza: 30 nap Unban Ideje: 19:53:54 12/2/2018 Admin Neve: [ NiCE ] Only Dust2 | DobozEven Admin St ez a 3-madik hogy oknékül banol