Ban Informacio Nev: magyar-harcosok.hu SteamID: STEAM_1:0:1208335662 Indok: Ha már a vac, akkor én is, 2 képet, demót fórumra, pussz Unban Ideje: Orok Ban Admin Neve: Melba. Admin SteamID: STEAM_0:0:106833197
Ha ugy gondolod igazsagtalanul bannoltak latogass el ide: nicegaming.hu ************************************************ * Beallitasok
BUILD 1621 SERVER (0 CRC) Server # 14 Kicked :"Bannolva lettel. Nezd meg a konzolod.
bocsássatok meg képet nem tudok kuüldeni hulye vagyok hozzá kerestem de nem találtam.
itt a demó felvétel:https://www.mediafire.com/file/1icahu55pm16og7/%DAj_WinRAR_arch%EDvum_%282%29.rar/file
amit szeretnék mondani: Ha sziveskedne az admin jobban kifejteni mi volt a problémája velem....azt megköszönném <3
nem találom de hidd már el hogy nem csaltam nem azért járok fel a szerverre meg amugyse hagydtad hogy végig mondjam....hogy a vacot nem is azért kaptam mert csaltam és nem csaka cs1.6 bol kaptam vacot az egész steam le van lockolva a két képet meg nem találom.
Szép próbálkozás, 2 különböző kép, különböző helyen. Jó lenne, ha nem néznéd madárba az embereket, köszönj el az ub-tól. I'm a decent man who exports flowers.
Hozzáadva (2020-04-05, 10:10) --------------------------------------------- de nem is kérek unbant ilyen közösség ahol nem csal az ember és kap egy olyan indokkal eg ybant ha a vac akkor én is volt bizonyitékod hogy csaltam??? Nem! akkor mi jogon bannolsz???