NiCE Szerverek

Szabályzat

A szabályzatot mindenképpen alaposan olvasd el, mert a Szabályok nem ismerete nem mentesít senkit a felelősségre vonás alól!

1.0.0 Soha ne csalj, semmilyen formában értem itt aimhack(célzás rásegítésre), wall hack(falon átlátásra),speedhackre(gyorsaság csalásra) vagy akár config-ra! 
1.0.1 A szerveren tilos tixo-zni!

1.1.0 Senkit ne sértegess! Amennyiben adminnal kezdesz ne lepődj meg a legdurvább büntetésen sem!

1.2.0 IP cím
A szerveren egy IP címről legfeljebb 3 tényleges játékos/kliens lehet fent! TILOS egyéb Botprogram használata vagy bot kliens felküldése szervereinkre! IP-ban jár érte!

1.3.0 Unban kérés weboldalunkon rendesen kitöltött formában Képek és Demó ellenében adunk! Aki Tiltás alól visszatér unban megadása nélkül, azt Örök Ban-nal jutalmazzuk!

1.4.0 A pálya buggok kihasználása TILOS (Kick/Ban jár érte)! Erről bővebben a cikk végén.

1.5.0 Játékos Név
A szerveren próbálj meg olyan játékos nevet választani, amit más nem használ!

1.5.1 Játékos Név hirdetés
A neved nem tartalmazhat semmiféle hirdetés jellegű dolgot! (Nem tartalmazhat honlapot, IP címet, egyéb hasonlót!)
 

1.6.0 Rush:

1.6.1 OnlyD2

 •  Szerveren NEM lehet Rusholni, csak 45 msp eltelte után szabad illetve, ha bármely csapatból csak 2 játékos él! Ennek betartásának érdekében Rush háló működik a szerveren. A háló automatán visszadobál! A rush hálón való átjutás, átbuggolás TILOS, ameddig az előbb olvashatott feltételek egyike be nem teljesült! Ügyelj az időre!
 • Azonban a Terror félnek minél hamarabb, de legkésőbb 1 perc eltelte előtt el kell hagyniuk terrorista térfelet!

1.6.2 Public

 • Szerveren VAN rush, se admin, se plugin nem tiltja, hogy valaki rusholjon! Ez ügyben való panaszkodást a szerveren, adminokat való zargatásnak, idegesítésének vesszük, Kick/Ban jár érte!
 • A CT rusholhat a terror camp-elhet,de bombás pályákon a terror csapatnak célja hogy a bomba le legyen rakva, amit teljesíteniük is kell, különben csak az időt húzzák! Ami minden fél számára unalmas!

 

1.7.0 Bomba Élesítés (Plantolás)

 • Bombás mapokon amíg nincs 5 CT ONLY A van! Tilos B lerakóra tenni a bombát! Szabad arra menni csak éppen plantolni nem szabad!

 

1.8.0 Kommunikáció a szerveren és azon kívűl

 • 1.8.1: Tilos a súgás! Az utolsó dolog amit elmondhatsz a s halálod után, az a DeathCam-ban látott dolgok! Ezután TILOS bármilyen infót kiadni akár a szerveren, akár más játékon kívüli eszközzel (pl.:TS3, Skype)
 • 1.8.2: Más szervert hirdetni tilos! (Ide nem csak IP-cím tartozik, hanem más szerverekről nem beszélünk semmilyen formában a NiCE szervereken!)
 • 1.8.3: Magán jellegű beszélgetésekre nem alkalmas a szerver. Nem áraszthatod el sem a chat-et sem a hangteret a személyes beszélgetéseddel! Használj fb-t, Skype-ot vagy amit akarsz! A chat vagy a mikrofon sorozatos és értelmetlen használata flood-nak vagy spam-nak minősül és kick/ban járhat érte!
 • 1.8.4: Az ajándékozás menüpontból való folyamatos kis értékű küldözgetés is chat floodnak számít! Kick/Ban jár érte!
 • 1.8.5: Tilos bármilyen kliens oldalú hang plugin vagy program használata pl.: Hangtorzító vagy Zene lejátszó! Kick/Ban jár érte!

1.4.0 § NO MAP BUG!

 • A map bug a map esetleges hibáira vonatkozik. de_halla mapon pl. fel lehet ugrálni az erkélyekre és azokon felülről át lehet látni, keresztül lehet lőni. Lehet csak... tilos! Ez a map különben is egyszintű, nem arra lett tervezve, hogy fent is járjanak, tehát tilos a magas tömbházak felső részén kempelni még ha nem is látsz át a textúrán. Hook-olni persze szabad, meg fákon is lehet kempelni, de a nagyon magas blokkok felső része díszlet. Nem tartozik a maphoz és nem szabad kihasználni. de_dust4ever2 mapon nem szabad felmászni a map legtetejére. Nincs annyira magasan és át sem lehet látni a textúrán, de mégis map bug, mert nem a map része és alkalmat ad arra, hogy pillanatok alatt bárhova eljuss a mapon egyenes vonalban. Nem így van megtervezve a map, ez nincs benne, ezért minősül map bugnak és ezért tilos! Ezzel szemben de_dust2_nagy_vagyok_vazze mapon a map teteje is része a mapnak. Szabad felmenni és kihasználni. de_piranesin is van egy hely, A lerakó előtt, ahol egy magas ponton át lehet látni a textúrán és teljes biztonságban le lehet szedni az ellent. Nyilván map bug és tilos. Az alap dust2-es pályán az ajtók tetejére felmászni tilos, mivel az is buggolás!
  Röviden: Az egyéb olyan helyek, ahová eljutva akár átlátsz a textúrán, akár feltudsz vele mászni a pálya fellegeibe vagy csak olyan hely ahová életben lehetetlen lenne felmászni azt map bugnak hívjuk és ha te ezt csinálod azt buggolásnak, ami TILOS! KICK/BAN jár érte!

1.4.1 Hibák/buggok

 • Ha észlelsz bármilyen játékon belüli hibát vagy hibásan működő plugint, azt kérlek azonnal jelentsed!
 • Amennyiben találkozol egyéb hibával/buggal és nem jelented, hanem kihasználod, az lebukás esetén örökös ban kiosztásával jutalmazzuk!

A Szerver Tulajdonosok fenntartják a jogot a szabályzat figyelmeztetés nélküli módosításra, ezért érdemes időközönként nyomon követni, újra átolvasni az aktuális szabályzatunkat és előírásainkat, a kellemetlenségek elkerülésének érdekében.

 

Adminra Vonatkozó Szabályzat

 

2.0.0
Mint mindenki az admin is ember , ezért a fent látható szabályzat rá is vonatkozik, az adminisztrátori rang nem mentesíti őt ezek alól!
Egy adminisztrátornak, ismernie kell legalább vázlatosan a fent látható szabályzatot és meg kell felelnie és be kell tartania az "Adminra Vonatkozó Szabályzat"-ot is!

2.1.0
A szerveren a játékos az első, ezért nem tűrjük meg az afféle adminokat akik adminisztrátori jogait kihasználva akár előnyhöz juttatja magát vagy társát, vagy egyéb játékosokat zavar vagy piszkál egyéb pluginnal (pl:grab)

 • Tehát admin nem használhatja ki önző céljaira azon pluginokat amikhez csak neki van jogosultsága használni!

2.2.0
Egy Adminsztrátor nem kick/bannol-hat játékosokat oktalanul, (ebbe tartozik például ,hogy nem kickelhet valakit mert többszőr ellőte a fejét vagy hogy minden körben egy adott személy iktatja ki a játékból)! NEM számít hogy csak véletlen csinálta, mert töbszöri véletlen is akár az adott személy admini rangjának eltávolításával jár maga után!

2.3.0
Egy adminnak tudnia kell magát moderálni! Ebbe bele tartozik az a szöveg például, hogy : "Mert Admin vagyok!"  Ez a szöveg itt nem jogosít olyanra amit a szabályzat tilt! Emellé még gyerekes is!

Ezen szabályok, amik a szabályzat cikk ben találhatóak egytől-egyig vonatkozik minden ADMINRA (Tulajdonosra,KlánTag-ra, Fizetős adminra)

Ezen szabályok többszöri megszegése az adott személy admini jogai megvonásával jár! Ez úgyanúgy vonatkozik fizetős adminjainkra is(indokolt esetben, a befizetett időszaktól eltekintve)!

Adminisztrátori előfeltételek: betöltött 18. életév és eredeti steames 1.6 meglét (Ezen feltételeket semmilyen módon nem lehet megkerülni!)

2.4.0
A NiCE-on lévő adminisztrátor / moderátor nem lehet más szervernek/szerver csoportnak TAGJA / ADMINJA / MODERÁTORA egyébe! Ezen feltétel megszegése az adott személy rangjától való megfosztásával jár!

A Szerver Tulajdonosok fenntartják a jogot a szabályzat figyelmeztetés nélküli módosításra, ezért érdemes időközönként nyomon követni, újra átolvasni az aktuális szabályzatunkat és előírásainkat, a kellemetlenségek elkerülésének érdekében.

 

Utolsó módosítás: 2019.11.21