Főoldal » 2019 » Augusztus » 31 » Email aktiválós regisztráció
11:36
Email aktiválós regisztráció
Kedves játékosok, tudom az utóbbi időkben nem nagyon hallottatok felőlünk. Sajnos nincs már annyi időm a szerverrel foglalkozni, mint régebben volt, de azért minden tőlem telhetőt megteszek és próbálom tartani az ígéreteimet! Elkezdtem dolgozni egy frissítésen ami a skinekkel, ládákkal és kulcsokkal meg a piaccal kapcsolatos, de az egy ideje befulladt, de valamikor összefogom hozni, csak kérlek legyetek türelemmel.
Jelenleg a fentebb említett frissítést felváltotta egy másik projekt, méghozzá ami magát a fiókokat, regisztrációt érinti és talán a csalók ellen is hatásos lesz.
 
Ugyebár tudjátok, hogy bejelentkezés nélkül nem lehet játszani a szerveren. Ezért úgy gondoltam, hogy a szerverre történő regisztrációt email-es megerősítéssel biztosítom. A szerveren lévő fiókokat szabályszegés esetén adminisztrátorok tilthatják majd.

Éppenséggel aktívan folynak az ehhez szükséges rendszerek kiépítései. Reménykedünk benne, hogy ezzel a csalókat is jobban felszámoljuk, mert ezután nem csak egy IP és ID váltásra lesz szüksége, hogy visszatérjen, hanem egy új email címre is amivel beregisztrál.
Az eddig regisztrált felhasználóknak a rendszer aktivációs időszakban bejelentkezéskor szintén meg kell majd adni egy email címet, amire rendszer élesítéskor szintén fog email aktiváló kód érkezni.
A munkálatok már zajlanak, pontos időpontok weboldalon, facebook oldalon és csoporton is elérhetőek lesznek amint van konkrétum!
Addig is türelmeteket kérném!

Véleményeket, hozzászólásokat természetesen most is szívesen fogadunk legyen az pozitív vagy negatív jellegű!
Megtekintések száma: 1075 | Hozzáadta:: MASKED | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]