Főoldal » 2017 » Szeptember » 25 » OnlyDust2 Update
13:32
OnlyDust2 Update
NiCE Only Dust2 Update

Kezdésnek kiemelném a fragversenyt, ugyanis a tegnapi sajnálatos módon elmaradt... Ennek oka, hogy az automatikus indítónak az ideje pont mapváltás idejére esett!
Gondoltam, hogy egyszer majd befog következni, de 6 hónap alatt ez volt az első! Ezért az automata indításon is állítva lett!

☞Fragverseny:
● Ha az indítási idő pont pályaváltásra esik, akkor 5 percel a megszokott idő után újraindítja magát!

☞Egyedirang:
● EgyediRangnál már az elejétől fogva volt egy bizonyos bugg, amit szerencsére nem sokan vettetek észre, de aki észre vette az rendesen ki is használta... Nos ezt javítottuk!
Mostantól már beíráskor ellenőrzi, hogy hány karakterből áll az Egyedirang és ha nem 2 és 8 között mozog akkor eltávolítja amit beírtál és egyből kidobja, hogy adj meg neki újat!
● További bugg egyediranggal kapcsolatban az, hogy lehetett lecsatlakozással mentetni a rangot, ezt kiszedtük és mostantól a megvásárlom gomb megnyomása után menti csak el az adatbázisba a rangot magát!
U.I.: Akinek jelenleg is mentve van olyan rangja ami nem esik 2-8 karakter közé, annak javaslom, hogy állítsa át, mert különben a holnapi napon ki lesz törölve az egyedirangja és újraaktiválhatja 500 Kreditért! (Ez jár ha kihasználod a buggokat és nem jelented! Szabályzat: 1.4.1§)

☞KreditBolt:
● A boltba bekerült az úgynevezett Kezdőcsomag alias StarterPack, ami sok mindent foglal önmagába!
● Emeltük a NiCE Pont mennyiségének az értékét +10000-el többet ad már a 2-es pont.

Megtekintések száma: 656 | Hozzáadta:: MASKED | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]