[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » [ NiCE ] Szerverek » Cheater bejeletése » Cheater bejelentése, de HOGYAN? (A demo készítéséről Counter-Strike 1.6 -ban)
Cheater bejelentése, de HOGYAN?
RioxDátum: Csütörtök, 2012-06-07, 13:17 | Üzenet # 1
Tiszteletbeli Tag
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 48
Állapot: Offline
Regisztrált: 2012-06-06
Az áttekinthetőség kedvéért minden bejelentéshez nyiss új témát a felül lévő "New Topic" gombbal. A téma címébe pedig írd a bejelentett játékos nevét!

A szövegben írd le, hogy milyen csítet láttál nála. Aim/WH/speed/spin vagy nem tudom...

Olyan bejelentés, hogy "csíter van a szerón, hol egy admin" nem ér semmit!

Rendkívül hasznos továbbá, ha a bejelentésedhez csatolsz egy rövid demót is! A demo egy olyan kis filmecske, amit a játékban készítesz nagyon egyszerűen és csak a játékban lehet lejátszani! Szóval nem kell belőle igazi filmet csinálni, az túl bonyolult!

Demo készítéséhez írd a konzolba: record demoneve
Például: record NagyArc
A demo felvétele elindul. Amikor meg akarod állítani írd a konzolba: stop

Ez a stop fontos! Ne felejtsd ki! Ne csak lépj ki egyszerűen a szerverről, hanem előtte még állítsd le a demo felvételt! Különben buggos lehet a demód!

Ezesetben NagyArc.dem néven találod meg a fájlt a cstrike mappában.

Ezt a fájlt ki lehet másolni és el lehet küldeni másnak. Az is bemásolja magának a cstrike mappába és megnézi a következő paranccsal konzolból:

playdemo NagyArc.dem

Erről ennyit.

Pár szót még a fájlmegosztókról. Ide teszed fel az internetre, amid van. Visszalök egy linket, azt szórhatod szerteszét az ismerőseidnek azaz felteszed ide a fórumra és onnan töltheti le magának bárki. Adok pár ilyen fájlmegosztót, ami ingyenes és tudtommal még regisztrálni sem kell.

Képek számára lehetne pl. a magyar http://www.kepmegoszto.com/ vagy az angol http://imageshack.us/

Fájlmegosztónak itt a magyar http://data.hu/ vagy az angol http://www.megaupload.com/

Am tele van ilyennel az internet hálistennek.

Ha demókat osztanál meg velünk kérlek próbáld rövidre fogni őket és ne külön-külön tedd fel, hanem csomagold mindet egy .zip -be (vagy .rar-ba vagy .7zip-be, ahogy jólesik). Ez azért fontos, mert így sokkal kisebb adat mennyiséget kell letöltenie annak, aki kíváncsi a demóidra és egy letőltéssel megkapja mindet. Ezekben a demókban látszik a csíter neve, de te ne spórold ki kérlek a téma leírásából!!!


kábít a nap, rettent az álom.
 
Fórum » [ NiCE ] Szerverek » Cheater bejeletése » Cheater bejelentése, de HOGYAN? (A demo készítéséről Counter-Strike 1.6 -ban)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: